13 June, 2017

Charlize Theron – trollar med roller

Charlize Theron skämtar rått, svär som en borstbindare och dricker männen under bordet. Vi har träffat kvinnan som aldrig vill växa upp.

Det har länge varit tyst omkring Charlize Theron. Men nu är hon aktuell igen. I våras, och lagom till att hon själv varit singel i två år, dök hon upp – i rollen som en pinsam, alkoholiserad och desperat singel. Men rollkaraktären har inget med verkligheten att göra. När Voyage träffar henne i New York är det en strålande vacker Theron som ler ifrån hotellrummet. Sotade ögon, beige läppar, håret rakt avklippt över axlarna.

Nu går också filmen ”Snow White and the Huntsman”. En fri tolkning av den klassiska snövithistorien, Theron spelar den onda drottningen, som förskjuter sin dotter då hon får reda på att denna kommer att bli vackrare än henne. Den klassiska strofen ”Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som vackrast i landet är”, används naturligtvis en del i filmen. Så vad tänker då en av världens vackraste kvinnor själv, när hon ser sig i spegeln?

– Jag tror att jag är som alla andra. Vad jag tänker, beror helt på dagsformen. Folk har en tendens att tro att skådespelare skiljer sig ifrån andra kvinnor där, men jag är precis som du.

Read more